Prodaja

Jednosoban stan u centru Makarske, 300m od rive!

ID: Merit - 145
CIJENA po m2
5.833 €
KATEGORIJA
Prodaja
VRSTA
Stan
POVRŠINA
46,29
Tip:
Stan u zgradi
Stambene površine:
44 m2
Balkon/Terasa/ Vrt/Okućnica:
Lođa
Namještenost i stanje:
potpuno namješten
Kat:
1
Energetski certifikat:
da
Sobe:
1
WC:
1
Kupaonica:
1
Parking:
vanjski parking
Vlasnički list:
da
Orijentacija:
jug, zapad

Opis nekretnine

Potpuno namješten i opremljen jednosoban stan u centru Makarske, samo 300m udaljen od rive!

 

Imati nekretninu na atraktivnoj lokaciji na Makarskoj rivijeri, a pogotovo u srcu rivijere gradu Makarskoj, privilegija je koju rijetki mogu ostvariti. Zaista se radi o izuzetnoj prilici za one kojima je želja imati u Makarskoj svoj kutak za odmor i uživanje.

Stan je smješten centralno u užoj gradskoj jezgri i na 5minuta hoda, budućem vlasniku su dostupni svi bitni sadržaji za kvalitetan i aktivan odmor ( Restorani, plaže, kafići, dućani, banke, pošta, škola, javne površine i parkovi..)

Lokacija ovog prekrasnog jednosobnog stana, zapravo poništava veliku boljku grada Makarske u ljetnim mjesecima, a to je loša prometna povezanost istočnog i zapadnog dijela grada, područja iznad i ispod magistrale, gdje je neminovno da će svako korištenje automobila značiti gubitak živaca i dragocjenog vremena dok ste na odmoru.

Zgrada je novije gradnje sa ugrađenim liftom i  visokokvalitetnim materijalima u izolaciji, stolariji, klimatizaciji, keramici i opremljenosti kupaonice vrhunskom sanitarijom i podnim grijanjem. Stan je potpuno namješten, nekoliko godina u turizmu sa izvrsnim recenzijama i popunjenošću. Lođa od 6,5 m2 okrenuta jugu, daje stanu prirodno svjetlo većinom dana.

**Ukoliko bi budućem vlasniku nekretnina služila za komercijalne svrhe turističkog iznajmljivanja, nudimo uslugu renomiranog partnera / agencije za područje Makarske rivijere.**

 

Lokacija

Županija:
Splitsko Dalmatinska Županija

Grad:
Makarska

Kvart:
Centar

Makarska

Kupac plaća agencijsku proviziju.

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretninama.

CIJENA NEKRETNINE
270.000 €
Cijena po m2: 5.833 €
Kontaktiraj Davora

Želiš više informacija o ovoj nekretnini nazovi ili pošalji upit agentu.

Pogledaj i ostale nekretnine u Splitu i Dalmaciji

Zainteresiran sam za oglas