Prodaja

Kuća za odmor sa bazenom – Gata, Omiš

ID: Merit - 162
CIJENA po m2
3.333 €
KATEGORIJA
Prodaja
VRSTA
Kuća
POVRŠINA
210
Godina izgradnje:
2014
Godina zadnje adaptacije:
2022
Parking:
vanjski parking
Namještenost i stanje:
namješteno
Broj etaža:
2
Zemljište:
622
Udaljenost od mora:
6km

Opis nekretnine

Gata su malo mjesto u  omiškom zaleđu, koje se smjestilo ispod planine Mosor. Nalazi se nekoliko kilometara sjeverno od Jadranskog mora i grada Omiša, a 25 kilometara istočno od Splita.

Procvat obiteljskog turizma, izgradnja prekrasnih obiteljskih kuća sa bazenima, mirnih oaza sa svim sadržajima potrebnim za kvalitetan i aktivan odmor, zahvatio je i ovo lijepo mjesto, koje na samo 500tinjak stanovnika broji više od 60 modernih objekata za komerijalne svrhe turističkog iznajmljivanja.

Jedan od tih objekata, je i ova kuća za odmor u Gatima, koja sadrži sve potrebno za kvalitetan i aktivan odmor.

U prizemlju se nalazi dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinja, cijeli prostor je južno orijentiran s pogledom na more. Prvi kat je podijeljen u 4 sobe s pripadajućim kupaonicama.

Na parceli od 622m2 osim samog objekta, nalazi se igralište za djecu, grijani bazen od 32m2, finska sauna, sjenica sa roštiljom i sunčalište.

Ova prekrasno osmišljena i brižno čuvana kuća nalazi se u sjevernom dijelu Gata, poviše koje se nalazi sama planina Mosor, te na taj način prirodnom zadatošću, jamči budućem vlasniku iznimnu privatnost, mir, i uživanje u pogledu na more, planinu i šumu.

Kako je godinama u funkciji iznajmljivanja, uvijek sa izvrsnim recenzijama, objekt je došao do razine 200 noćenja u sezoni.

 

 

Lokacija

Županija:
Splitsko Dalmatinska Županija

Općina:
Omiš

Mjesto:
Gata

Gata

Kupac plaća agencijsku proviziju.

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretninama.

CIJENA NEKRETNINE
700.000 €
Cijena po m2: 3.333 €
Kontaktiraj Davora

Želiš više informacija o ovoj nekretnini nazovi ili pošalji upit agentu.

Pogledaj i ostale nekretnine u Splitu i Dalmaciji

Zainteresiran sam za oglas