Prodaja

Moderno dizajnirani i namješteni stanovi, Makarska

ID: Merit - 149
CIJENA po m2
2.600€ - 4.500€
KATEGORIJA
Prodaja
VRSTA
Stan
POVRŠINA
88 m2 - 130 m2
Tip:
Stan u zgradi
Stambene površine:
katalog stanova
Balkon/Terasa/ Vrt/Okućnica:
ovisno o stanu
Namještenost i stanje:
u fazi rekonstrukcije i kompletnog opremanja
Kat:
prizemlje, 2 kat, 3 kat
Energetski certifikat:
u izradi
Sobe:
ovisno o stanu
WC:
ovisno o stanu
Kupaonica:
ovisno o stanu
Parking:
vanjski + garaža
Vlasnički list:
da
Orijentacija:
jug, zapad

Opis nekretnine

Kompletna rekonstrukcija, adaptacija i moderno opremanje stanova glavne su karakteristike ove nekretnine na Zelenci u Makarskoj.

Projekt je pomno osmišljen i dizajniran da budućem vlasniku omogući istovremeno korištenje nekretnine za vlastite svrhe, i s druge strane komercijalno iznajmljivanje koje će omogućiti brz povrat ulaganja.

S tim vezano, etaže drugog i trećeg kata su se interno podijelile u 3 zasebne i funkcionalno samostalne jedinice.

Objekt je originalno izgrađen sredinom 80tih, a sada je kompletno rekonstruiran i prilagođen novoj viziji i namjeni nekretnine.

Dovršetak projekta očekuje se do svibnja 2024god.

Udaljenost od mora je 500m, a etaže 2 i 3 kata imaju otvoren pogled na more.

Svakoj etaži pripada 1 ili 2 vanjsko parkirno mjesto, a postoji i mogućnost kupnje garažnog mjesta.

 

Slobodni stanovi:

S 1 ( prizemlje ) –  NKP 88,6 m2     240.000 €

Trosoban stan sa 2 kupaonice i velikim dnevnim boravkom od 34m2, ostavom i hodnikom. Stanu pripada 1 parkirno mjesto i ostava u podrumu od 3m2.

 

S 2  ( 2 kat ) –  NKP 124 m2    325.000 €

Stan na 2 katu podijeljen je na 3 zasebne i samostalne jedinice. 2 studio apartmana od 24m2 za iznajmljivanje i komodni jednosobni stan od 58m2 osmišljen za korištenje vlasnika. Na jugu je balkon od 21m2, kojeg će budući vlasnik podijeliti na način kako mu odgovara, budući mu se pristupa iz jednosobnog stana i jednog studio apartmana. Stanu pripadaju 2 vanjska parkirna mjesta i ostava u podrumu od 3m2.

 

S 3 ( 3 kat ) – NKP 130 m2    585.000 €

Stan na 3 katu podijeljen je na 3 zasebne i samostalne jedinice. Prvi studio apartman je dvoetažan, sa galerijom od 13m2, ukupno 31m2. Drugi studio apartman ima 24m2. Sigurno najatraktivnija jedinica cijele nekretnine je veliki stan sa galerijom, sveukupno 69m2, koji se sastoji od velike bračne sobe od 18m2, 2 kupaonice, predsoblja, hodnika i galerije od 10m2. Na jugu je veliki balkon od 15,5m2 kojem se pristupa iz stana i jednog studio apartmana. Pogled na prekrasnu Makarsku rivijeru, more i otoke je otvoren i neometan od susjednih nekretnina.

 

NAPOMENA :  Cijena je na razini “ključ u ruke”, bez namještaja i opremanja. Moguća je i kupnja kompletno opremljenih stanova spremnih za korištenje ili iznajmljivanje, sa svim namještajem, aparatima, sanitarijama, klimama, kao na priloženim renderima. To povećava cijenu za 350€ / m2.“

 

**Ukoliko bi budućem vlasniku nekretnina služila za komercijalne svrhe turističkog iznajmljivanja, nudimo uslugu renomiranog partnera / agencije za područje Makarske rivijere.**

 

Lokacija

Županija:
Splitsko Dalmatinska Županija

Grad:
Makarska

Zelenka, Makarska

Kupac plaća agencijsku proviziju.

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretninama.

CIJENA NEKRETNINE
ovisno o stanu
Cijena po m2: 2.600€ - 4.500€
Kontaktiraj Davora

Želiš više informacija o ovoj nekretnini nazovi ili pošalji upit agentu.

Pogledaj i ostale nekretnine u Splitu i Dalmaciji

Zainteresiran sam za oglas