Prodaja

Prekrasna vikendica u Vinišću, 30 metara od mora

ID: Merit - 163
CIJENA po m2
4.121 €
KATEGORIJA
Prodaja
VRSTA
Kuća
POVRŠINA
165
Godina izgradnje:
2000
Godina zadnje adaptacije:
2020
Parking:
vanjski parking, 5 mjesta
Namještenost i stanje:
namješteno
Broj etaža:
4
Zemljište:
660
Udaljenost od mora:
30m

Opis nekretnine

Čaroban ambijent male prekrasne uvale i osjećaj mira, privatnosti, blizine mora i netaknute prirode, je nešto što je teško opisati, a možda je i najveća vrijednost ove nekretnine.

Sadašnji vlasnici sa velikom ljubavlju su mukotrpno gradili ovaj raj za sebe i svoje najbliže, i to se vidi na svakom koraku. Teren je izuzetno zahtjevan, pa se objekt gradio pomalo i pažljivo, stavljajući kao prioritet samo kvalitetna i dugoročna rješenja i materijale.

Prva etaža sa gornje strane je veliki parking koji može smjestiti 5 automobila. Stepenicama se spuštamo do etaže sa 2 potpuno opremljena apartmana kategorizirana sa 4*, za 8 gostiju. Oba apartmana imaju izlaz na prekrasno uređenu terasu od 50m2.

Stepenicama idemo na etažu ispod, na kojoj je studio apartman u roh bau izvedbi. Dovedene su instalacije struje, vode, 2 klizne stijenke, i zapravo jako malo treba ulaganja za punu funkcionalnost ove jedinice. Na ovoj etaži je velika terasa preko 100m2, za sunčalištem, kaminom, vanjskim stolom, tušem..

Još jedan studio apartman sa manjom terasom se nalazi etažu ispod, i njime su se služili vlasnici nekretnine za vrijeme kad je objekt u turističkom iznajmljivanju.

Posebna je prednost ove nekretnine popločana okućnica s brižljivo održavanim vrtom prepunim tipično mediteranskog raslinja. Riječ je o jedinstvenoj nekretnini udaljenoj samo 30m od kristalnog mora i mirne šljunčane plaže pa je ona idealan izbor i za Vaš opuštajući odmor, ali i kao nekretnina za iznajmljivanje.

 

 

Lokacija

Županija:
Splitsko Dalmatinska Županija

Općina:
Marina

Vinišće

Kupac plaća agencijsku proviziju.

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretninama.

CIJENA NEKRETNINE
680.000 €
Cijena po m2: 4.121 €
Kontaktiraj Davora

Želiš više informacija o ovoj nekretnini nazovi ili pošalji upit agentu.

Pogledaj i ostale nekretnine u Splitu i Dalmaciji

Zainteresiran sam za oglas