Prodaja

Vila sa bazenom, Kotišina, Makarska, prilika!!

ID: Merit - 133
CIJENA po m2
2.800 €
KATEGORIJA
Prodaja
VRSTA
Kuća
POVRŠINA
210
Godina izgradnje:
2016
Godina zadnje adaptacije:
2023
Parking:
vanjski parking, 2 mjesta
Namještenost i stanje:
namješteno
Broj etaža:
2
Zemljište:
1.100 m2
Udaljenost od mora:
3500 m

Opis nekretnine

Vila sa bazenom je prava ljepotica u najzaštićenijem dijelu Makarske, Kotišini, zelenoj oazi mira i rekreacije čuvene Makarske rivijere.

Naziv Kotišina je nastao od riječi Kotao Tišine, što dovoljno govori o najvažnijem obilježju ove lokacije. Svi oni kojima je Makarska rivijera u srcu, ali ne vole negativne aspekte koje je donijela nekontrolirana urbanizacija i apartmanizacija, u ovoj nekretnini će pronaći pravi pogodak.

Gradski projekt revitalizacije kulturno-povijesne baštine Kotišine, iz sredstava EU fondova, daje Makarskoj dodatnu turističku dimenziju. Obnovljene su biciklističke i pješačke staze, promatračnice za ptice, vidikovac, adrenalinski park, što budućem vlasniku omogućava aktivan i ispunjen odmor.

Nekretnina je godinama u turističkom najmu, sa izvrsnom popunjenošću, što garantira brz i siguran povrat investicije.

Sastoji se od 2 etaže, od kojih je na etaži prizemlja dnevni dio, kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, ljetna terasa sa kaminom, izlaz na bazen, a na etaži prvog kata su smještene tri spavaće sobe, sa panoramskim pogledom na more i rivijeru. Kupaonice su dvije, po jedna na svakoj etaži.

Kuća se nalazi na parceli od 1.100 m2, okružena starim maslinama. Opremljena je potpuno, sa svim sadržajima potrebnim za udoban i kvalitetan boravak, i kao takva se prodaje.

**Ukoliko bi budućem vlasniku nekretnina služila za komercijalne svrhe turističkog iznajmljivanja, nudimo uslugu renomiranog partnera / agencije za područje Makarske rivijere.**

 

Lokacija

Županija:
Splitsko Dalmatinska Županija

Grad:
Makarska

Kvart:
Kotišina

Kotišina

Kupac plaća agencijsku proviziju.

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretninama.

CIJENA NEKRETNINE
590.000 €
Cijena po m2: 2.800 €
Kontaktiraj Davora

Želiš više informacija o ovoj nekretnini nazovi ili pošalji upit agentu.

Pogledaj i ostale nekretnine u Splitu i Dalmaciji

Zainteresiran sam za oglas