Verkauf

Hause fur Familien

ID: Merit - 162
PREIS PRO M2
3.333 €
KATEGORIE
Verkauf
OBJEKTART
Haus
FLÄCHE
210
Baujahr:
2014
Jahr der letzten Sanierung:
2022
Parkplatz:
vanjski parking
Einrichtung und Zustand:
namješteno
Anzahl der Stockwerke:
2
Grundstück:
622
Entfernung zum Meer:
6km

Opis nekretnine

Gata su malo mjesto u  omiškom zaleđu, koje se smjestilo ispod planine Mosor. Nalazi se nekoliko kilometara sjeverno od Jadranskog mora i grada Omiša, a 25 kilometara istočno od Splita.

Procvat obiteljskog turizma, izgradnja prekrasnih obiteljskih kuća sa bazenima, mirnih oaza sa svim sadržajima potrebnim za kvalitetan i aktivan odmor, zahvatio je i ovo lijepo mjesto, koje na samo 500tinjak stanovnika broji više od 60 modernih objekata za komerijalne svrhe turističkog iznajmljivanja.

Jedan od tih objekata, je i ova kuća za odmor u Gatima, koja sadrži sve potrebno za kvalitetan i aktivan odmor.

U prizemlju se nalazi dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinja, cijeli prostor je južno orijentiran s pogledom na more. Prvi kat je podijeljen u 4 sobe s pripadajućim kupaonicama.

Na parceli od 622m2 osim samog objekta, nalazi se igralište za djecu, grijani bazen od 32m2, finska sauna, sjenica sa roštiljom i sunčalište.

Ova prekrasno osmišljena i brižno čuvana kuća nalazi se u sjevernom dijelu Gata, poviše koje se nalazi sama planina Mosor, te na taj način prirodnom zadatošću, jamči budućem vlasniku iznimnu privatnost, mir, i uživanje u pogledu na more, planinu i šumu.

Kako je godinama u funkciji iznajmljivanja, uvijek sa izvrsnim recenzijama, objekt je došao do razine 200 noćenja u sezoni.

 

 

 

Lokacija

Gata

„Der Käufer zahlt die Vermittlungsprovision.

Eine Besichtigung der Immobilie ist nur mit einem unterschriebenen Maklervertrag im Einklang mit dem Datenschutzgesetz und dem Immobilienmaklergesetz möglich.“

Immobilienpreis
700.000 €
Preis pro m2: 3.333 €
Kontaktieren Sie Davora

Wenn Sie weitere Informationen zu dieser Immobilie wünschen, rufen Sie den Makler an oder senden Sie eine Anfrage.

Siehe alle Immobilien

Ich interessiere mich für die Anzeige