Želiš kupiti stan ili kuću na kredit?

Kupiti stan ili kuću sada je puno lakše!

Pronašli ste stan, kuću ili zemljište, ali niste uspjeli osigurati novac za kupnju nekretnine? I to smo riješili: u suradnji s Wüstenrot stambena štedionica d.d. osigurali smo financiranje kupnje nekretnine. Povoljnu ponudu stambenih kredita mogu ostvariti hrvatski državljani u Hrvatskoj i u inozemstvu. Više o uvjetima i mogućnostima kreditiranja, saznajte u našem uredu (link na urede) ili nazovite.

Zašto Wüstenrot?

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s Wüstenrot stambenom štedionicom Agencija za nekretnine Merit ostvarila je ekskluzivno partnerstvo i povoljnije uvjete kreditiranja za naše klijente.

Wüstenrot stambena štedionica d.d. dio je financijske grupacije sa sjedištem u Austriji, a više od 100 godina prisutna je u cijeloj Europi. U Hrvatskoj ove godine obilježavaju 25 godina uspješnog poslovanja, tijekom kojih su na stambenim kreditima „izgradili” gradove, poput Makarske, Vinkovaca….
Wüstenrot štedionica se ističe fiksnom kamatom na cijelo vrijeme otplate kredita, čime se rangirala kao jedna od traženijih financijskih institucija. Osim stambenih kredita, u Wüstenrotu možete ugovoriti i atraktivne stambene štednje, životna i osiguranja imovine te druge usluge. Provjerite Wüstenrot ponudu stambenih kredita i riješite financiranje svoje idealne nekretnine na jednom mjestu.