Preuredi stan ili kuću po svom guštu

Nacrti i rješenja za bolji život

Kupili ste stan , kuću, poslovni prostor ili zemljište, ali želite drugačiji raspored, nacrt, projekt ili samo svjetliji namještaj? Agencija za nekretnine Merit surađuje s arhitektima i dizajnerima interijera koji će izraditi projekt, urediti vaš stan ili kuću da postanu baš onakav dom kakav ste oduvijek zamišljali. 

Usluge Dizajna interijera

Idejno rješenje

Tlocrt prostora i dispozicija namještaja 10 eura/m2 (ne obuhvaća adaptaciju)

3D Vizualizacija

po 1 prikaz svake prostorije 15 eura/m2

Kompletan projekt uređenja

Kompletan projekt uređenja sa odabirom opreme. Cijena na upit

Usluge Arhitekta

Analiza projektnih mogućnosti 

Klijent dobiva informacije poput maksimalno izgradive površine, maksimalno iskoristive površine, smještaja objekta na parceli i slično.

Idejni Projekt

Idejni projekt je osnovna projektna dokumentacija za izradu Glavnog projekta, a podrazumijeva oblik i namjenu te tehnička rješenja građevine. 

Glavni projekt

Glavni projekt se sastoji od arhitektonskog, građevinskog, strojarskog i elektrotehničkog projekta, izrađenih u mjerilu 1:100,  i temeljni dokument za dobivanje građevinske dozvole.

Izvedbeni projekt

Izvedbeni projekt je detaljna projektna dokumentacija s arhitektonskim detaljima  i tehničkim rješenjima za sve dijelove građevine.

Projektantski nadzor

Projektantski nadzor je stručno vodstvo i kontrola kvalitete svih radova na gradilištu.

Troškovnik

Troškovnik je dokument u kojem su opisani radovi, materijali, količine i uvjeti iz kojih i po kojima se ti radovi izvode, te traže ponude od dobavljača.  

Što kupci nekretnine kažu o nama?

Mate Kustura
Read More
Kao student mnogo puta sam tražio stan za najam u Splitu ali sam uvijek bio loše sreće. S agencijom Merit u kratko vrijeme našao sam stan za najam po mojoj mjeri u kojem napokon uživam u studentskim danima. Preporučam svima.
Ante Lolić
Read More
Ja i moja supruga smo tražili stan za kupnju u kojem ćemo saviti gnijezdo i zasnovati obitelj. U Splitu to i nije tako jednostavno. Merit je bio pravi izbor u pronalaženju i kupnji našeg doma iz snova. Izvrsna usluga i profesionalnost je prava riječ za ovu agenciju.
Tim Michigan
Read More
My experience with this agency related to buying the propety for doing tourism business at Adriatic coast, perfect for my investment. They assisted me every step of the way and because of their help and knowledge this property buying was a piece of cake for me.
Rachel Harris
Read More
I've rented my dream house with assistance of this agency. They had a very warm and professional attitude.Totally recommended it.
Ron Berkely
Read More
Extremely professional team whose services I've used to sell my property. I deeply appreciate their assistance in selling process and I would recommend it for future property sales.
Previous
Next

Prodaješ stan, kuću, poslovni prostor ili zemljište u Hrvatskoj?

Zanima Vas koje dokumente trebate imati prilikom prodaje nekretnine ili zemljišta, tu će vam naši agenti biti na usluzi cijeli proces od pripreme do savjetovanja.

Kontaktiraj dizajnera interijera
Kontaktiraj arhitekta