Agencija za nekretnine Merit

O Agenciji

Kupnja stana, kuće, zemljišta ili vile za turizam je jedna od najvažnijih financijskih odluka u životu, ali postupak traženja nekretnine zna biti dugotrajan, stresan i kompliciran. 
Kako ta odluka ne bi poremetila vaš svakodnevni život, upoznat ćemo vas sa svakim važnijim detaljem u procesu kupnje, ali i pobrinuti se za pravnu sigurnost, za koju su zaduženi naši licencirani agenati i odvjetnici s kojima surađujemo.
Vodimo vas kroz obilazak vama dostupnih nekretnina u Splitu i Dalmaciji, pregovore, provjeru dokumentacije, pripremu ugovora i ovjere, sve do uknjižbe vlasništva. 
Sve što trebate napraviti je obići nekrenitnu, izjasniti se sviđa li vam se ili ne i pristati na ponuđenu cijenu. Za ostalo tu je agencija za nekretnine Merit. 

Zašto  angažirati Agenciju za nekretnine Merit iz Splita? 

  • Provjerit ćemo vašu nekretninu (ima li građevinsku, uporabnu dozvolu, postoje li tereti u zemljištniku…

  • Pravna sigurnost i savjetovanje (odvjetnici s kojima surađujemo pripremit će predugovor, kupoprodajni ugovor, uknjižbu prava vlasništva, predati Zahtjev na katastar za promjenu posjeda)

  • Priprema dokumentacije za porezu upravu (Stopa poreza na promet nekretnina je 3% od tržišne vrijednosti nekretnine u trenutku njezina stjecanja, a plaća ga kupac

  • Prijenos komunalija na novog vlasnika (struja, voda, komunalne naknade)

  • Agent je vaš savjetnik i vodič kroz tržište nekretnina koji zna prednosti i mane svakog kvarta, stanje zgrada… 

Dogovori besplatno savjetovanje

Upoznajte naše agente

Ana Tokić

CEO, Licencirani agent za nekretnine

Ana je vlasnica agencije za nekretnine Merit i licencirana agentica za posredovanje u prometu nekretnina. Upravljajući vlastitim i obiteljskim nekretninama, Ana je stekla višegodišnje iskustvo i razumijevanje problematike nekretnina u Hrvatskoj što ju je potaknulo da osnuje svoju agenciju, kako bi klijentima olakšala poprilično zamršen proces kupoprodaje nekretnina. 

Ana je odlučna i profesionalna, tako da nikakva zapreka, papir koji nedostaje ili zabilježba u zemljišnim knjigama, ne mogu zaustaviti njenu volju da riješi problem i završi kupoprodaju u  kojoj će kupac i prodavatelj biti zadovoljni toliko da mogu zajedno sjesti na piće zbog dobro obavljenog posla. 
Ana je osoba koju želite imati kao savjetnika za nekretnine na svojoj strani. 

Veronika Lažeta

agent za nekretnine

Veronika je osoba koja želi da je sve “čisto”, pa pravnički marljivo i predano pregleda sve papire kako bi kupac bio siguran da ne kupuje mačka u vreći. 

Veronika nema problem uhvatiti se ukoštac s nekretninama koje drugi agenti zaobilaze, jer nema te pravne zapreke koju ne zna riješiti. Klijenti je posebno hvale jer ih iskreno savjetuje je li kupnja dobra stvar ili je bolje da još jednom razmisle o finalnoj odluci. 

Ono što se zasigurno može reći za Veroniku je da je ona siguran put u procesu prodaje i kupnje nekretnina, a posebno zadovoljstvo joj je osmjeh na licu klijenta koji je riješio svoju nekretninu života. 

Najčešća pitanja koja postavljaju kupci nekretnina?

Nismo odgovorili na sva vaša pitanja?

Što kupci nekretnine kažu o nama?

Mate Kustura
Read More
Kao student mnogo puta sam tražio stan za najam u Splitu ali sam uvijek bio loše sreće. S agencijom Merit u kratko vrijeme našao sam stan za najam po mojoj mjeri u kojem napokon uživam u studentskim danima. Preporučam svima.
Ante Lolić
Read More
Ja i moja supruga smo tražili stan za kupnju u kojem ćemo saviti gnijezdo i zasnovati obitelj. U Splitu to i nije tako jednostavno. Merit je bio pravi izbor u pronalaženju i kupnji našeg doma iz snova. Izvrsna usluga i profesionalnost je prava riječ za ovu agenciju.
Tim Michigan
Read More
My experience with this agency related to buying the propety for doing tourism business at Adriatic coast, perfect for my investment. They assisted me every step of the way and because of their help and knowledge this property buying was a piece of cake for me.
Rachel Harris
Read More
I've rented my dream house with assistance of this agency. They had a very warm and professional attitude.Totally recommended it.
Ron Berkely
Read More
Extremely professional team whose services I've used to sell my property. I deeply appreciate their assistance in selling process and I would recommend it for future property sales.
Previous
Next