Najam

Dalmatinska zagora, prekrasna vikendica sa bazenom i okućnicom

ID: Merit - 187
CIJENA po m2
9,4 €
KATEGORIJA
Najam
VRSTA
Kuća
POVRŠINA
160
Godina izgradnje:
2013
Godina zadnje adaptacije:
2022
Parking:
vanjski parking
Namještenost i stanje:
potpuno namješteno
Broj etaža:
2
Zemljište:
830 m2
Udaljenost od mora:
50km

Opis nekretnine

Prekrasna vikendica smještena je u Cetinskoj krajini srednje Dalmacije, u mikroregiji Vrličko- sinjskoj zagori, u samom podnožju planine Dinara. Nalazi se u blizini najpoznatijeg i najvećeg izvora rijeke Cetine, zvanog Glavaš ili Veliko vrilo, koje je steklo svjetsku slavu zbog svoje očaravajuće tirkizne boje i dubine od 115m.

Nebrušeni biser u zaleđu slavne morske obale, Dalmatinska zagora posljednjih nekoliko godina uživa zaista poseban status među turistima te je postala sve popularnije odredište za odmor. Mjesto je to bogate povijesti, prirodnih ljepota, idealno za aktivni odmor i uživanje u izolaciji daleko od najprometnijih turističkih mjesta.

Površina parcele je 830m2, a imanje se sastoji od glavnog objekta sa terasom, pomoćne ostakljene roštilj kućice, bazena i velike okućnice i travnjaka sa automatskim sustavom navodnjavanja.

Kuća se sastoji od 2 kata i potkrovlja. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, blagavaonica, kuhinja i wc. Na katu su smještene tri spavaće sobe i kupatilo sa velikim walk in tušem. U cijeloj kući provedeno je centralno grijanje na plin, što omogućava ugodan i kvalitetan boravak čak i u najhladnijim zimskim danima. Objekt je klimatiziran i ima kamin na drva.

Bazen je površine 32m2 i ima pomični krov pa je prikladan i za hladnije mjesece u godini.

Trgovine, ambulante i crkva zajedno sa restoranima, barovima i kafićima nalaze se u Vrlici, udaljenoj samo 10minuta vožnje, odnosno Kninu, udaljenom 20minuta vožnje. Split je udaljen 70 minuta vožnje. Šibenik i nacionalni park Krka je na 45minuta vožnje.

Radi se o idiličnoj lokaciji i nekretnini za sve one željne opuštanja, ublažavanja stresa, uživanja u netaknutim prirodnim ljepotama Dalmatinske zagore.

Nekretnina se iznajmljuje do 01.05. 2024 godine

Lokacija

Županija:
Šibensko-kninska županija

Općina:
Civljane

Mjesto:
Cetina

Cetina

Kupac plaća agencijsku proviziju.

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretninama.

CIJENA NEKRETNINE
1.500 €
Cijena po m2: 9,4 €
Kontaktiraj Davora

Želiš više informacija o ovoj nekretnini nazovi ili pošalji upit agentu.

Pogledaj i ostale nekretnine u Splitu i Dalmaciji

Zainteresiran sam za oglas