Prodaja

Dvoetažni trosobni stan u novogradnji u Makarskoj

ID: Merit - 202
CIJENA po m2
3000€
KATEGORIJA
Prodaja
VRSTA
Stan
POVRŠINA
160m2 - 228m2
Tip:
Stan u novogradnji
Stambene površine:
160 - 228
Balkon/Terasa/ Vrt/Okućnica:
balkon, terasa
Namještenost i stanje:
nenamješten
Kat:
po izboru kupca
Energetski certifikat:
u izradi
Sobe:
3
WC:
2
Kupaonica:
2
Parking:
vanjski parking
Vlasnički list:
da
Orijentacija:
Jug

Opis nekretnine

U ponudi nudimo novi projekt koji je započeo s izgradnjom početkom 2024.god. U naravi radi se o dva dvoetažna trosobna stana, iz kojih se pruža nesmetan i otvoren pogled na prekrasnu Makarsku rivijeru i grad Makarsku.

Vila se nalazi na izvrsnoj lokaciji neposredno iznad centralnog dijela Makarske udaljene od mora i samog centra grada 700 metara, sve stambene jedinice imaju otvoren pogled na more, grad i otoke. Lokacija je okružena maslinama i zelenim površinama te budućim kupcima osigurava mir i uživanje u mediteranskom ambijentu.

 

Gornja jedinica je penthouse koji zauzima dvije gornje etaže vile (drugi i treći kat), a ulaz, kućna strojarnica te ulazni trijem smješteni su na prvom katu ville.

Ukupna površina ovog dvoetažnog stana je 160,77 m2. Na prvoj etaži su smješteni stubište, hodnik, kuhinja , dvije blagovaonice , kupaonica, dnevni boravak koji ima izlaz na natkrivenu(16,70m2) i nenatkrivena terasu (27,90m2) na kojoj će biti jacuzzi, a na drugoj etaži stana se nalazi stubište, hodnik, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, dvije lođe južno orjentirane s kojih se pruža prekrasan pogled na more, na kojima će također biti postavljen jacuzzi.

 

Donja jedinica je trosobni dvoetažni stan a sastoji se od podruma, prizemlja i kata. Stanu pripada bazen i 2 parkirna mjesta.

Stubište, kućna strojarnica, kupaonica, fitness i sprema zauzimaju podrum. Površina podruma iznosi 58,15 m2. U prizemlju stambene jedinice nalaze se ostave, kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, kupaonica, stubište, lođa i natkrivena terasa ukupne površine 95,19 m2. Treći dio stambene jedinice zauzima stubište, hodnik, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, natkrivena terasa i balkon ukupne površine 74,99 m2. Ukupna neto prodajna površina iznosi 228,33 m2.

 

**Ukoliko bi budućem vlasniku nekretnina služila za komercijalne svrhe turističkog iznajmljivanja, nudimo uslugu renomiranog partnera / agencije za područje Makarske rivijere.**

Lokacija

Županija:
Splitsko Dalmatinska Županija

Grad:
Makarska

Kupac plaća agencijsku proviziju.

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretninama.

CIJENA NEKRETNINE
483.000 € - 687.000 €
Cijena po m2: 3000€
Kontaktiraj Davora

Želiš više informacija o ovoj nekretnini nazovi ili pošalji upit agentu.

Pogledaj i ostale nekretnine u Splitu i Dalmaciji

Zainteresiran sam za oglas