Prodaja

Omiš, Borak, građevinsko zemljište sa idejnim projektom, privatnost

ID: Merit - 188
CIJENA po m2
305 €
KATEGORIJA
Prodaja
VRSTA
Zemljište
POVRŠINA
1.050
Vrsta:
građevinsko zemljište
Namjena:
stambena
Nagib:
blagi nagib
Pogled:
otvoren pogled na more i otoke
Udaljenost od mora:
1 km
Voda:
gradska
Struja:
gradska
Kanalizacija:
Bio jama

Opis nekretnine

Naselje Borak pripada gradu Omišu, i nalazi se sa njegove istočne strane. S obzirom na kaskadni teren, prekrasan pogled prema zapadu i privatnost koji je zajamčen svakoj parceli, Borak ima izraziti turistički potencijal koji se ogleda u velikom broju novih i modernih objekata / vila za odmor.

Ova nekretnina ima upravo to, izniman položaj, otvoren i nesmetan pogled na more i otoke, a svojim oblikom i veličinom idealna je za izgradnju modernog objekta sa svim sadržajima potrebnim za kvalitetan i ugodan život ili turističko iznajmljivanje.

Površina zemljišta je 1.050m2, zona M1, ima direktan prilaz na lokalnu cestu, a struja i voda nalaze se odmah uz zemljište.

Idejni projekt za vilu sa bazenom koji je napravljen, je iskoristio maksimalnu izgradivost po prostornom planu, i slobodan je na uvid potencijelnom kupcu.

Centar grada Omiša je udaljen manje od 10 minuta vožnje, kao i ušće rijeke Cetine, pješčana plaža, trgovine, restorani i drugi bitni sadržaji.

Lokacija

Županija:
Splitsko Dalmatinska Županija

Općina:
Omiš

Mjesto:
Borak

Borak

Kupac plaća agencijsku proviziju.

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretninama.

CIJENA NEKRETNINE
320.000 €
Cijena po m2: 305 €
Kontaktiraj Davora

Želiš više informacija o ovoj nekretnini nazovi ili pošalji upit agentu.

Pogledaj i ostale nekretnine u Splitu i Dalmaciji

Zainteresiran sam za oglas